Супер можливість – практика на Канарських островах та в Греції - Univer PL

Супер можливість – практика на Канарських островах та в Греції

Проголосуйте!
0 / 0

Університет суспільно-природничих наук ім. Вінцента Поля в місті Люблін пропонує нове, цікаве місце для проходження практики в рамках програми ERAZMUS для своїх студентів що навчаються за напрямком «Фізіотерапія». Практика буде проходити в готелі, який є одночасно і спортивним і оздоровчим і спа-центром на Канарських островах (Іспанія). На практику потрібні студенти із знаннями іноземних мов для навчання за професіями:фізіотерапевт, масажист, особистий тренер, працівник spa/wellness-центру.

1

Не менш привабливими є і умови проходження практики: кожен студент отримає від програми ERAZMUS стипендію – 400 євро/місяць, безкоштовне проживання та харчування в готелі та кишенькові кошти – 300 євро/місяць.

Крім того, практику влітку можна буде пройти і в готелях Греції.

Представники SummerTeam – організовує практики в ексклюзивних готелях Греції, про що студентиУніверситету суспільно-природничих наук ім. Вінцента Поля зможуть більше почути на зустрічі 16 січня 2013 року (о 13:00, 53 кабінет). Дана практика теж буде проходити по програмі «ERASMUS», студенти також отримають привабливу стипендію, а від готелю в Греції, кишенькові кошти, безкоштовне харчування та проживання і білет на квиток в обидві сторони.

Українсько-польський центр освіти «UniverPL» запрошує випускників шкіл та університетів вже зараз пройти співбесіду в Україні і стати студентом даного університету та відчути, що вища освіта в Польщі та Європі має вагомі переваги.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію