Напиши свій бізнес-проект і виграй Ipad 2 або смартфон! - Univer PL

Напиши свій бізнес-проект і виграй Ipad 2 або смартфон!

Проголосуйте!
0 / 0
Університету Вістула (Польща) оголошує Міжнародний конкурс на кращий аматорський бізнес-проект для випускників середніх шкіл, ліцеїв, гімназій та інших закладів середньої освіти. Тема бізнесу-проекту: “Моя Ідея Успішного Бізнесу” ( “My Idea of Successful Business”.)


В кінці травня 2012 року будуть об’явлені результати, а автори кращих проектів отримають призи:

  • Перше місце – ipad 2.
  • Друге місце – Смартфон.
  • Автори 10 кращих проектів отримають 10% знижку на перший рік навчання в Університеті Вістула на польськомовних програмах або 15% знижок на англомовних програмах. Пропонуємо програми на факультетах Економіка, Інформатика, Фінанси, Менеджмент, Міжнародні Відносини, Туризм, Філологія, Соціологія.

Як прийняти участь в конкурсі:

  • До 15 квітня 2012 відправте нам свій проект на англійській, російській або українській мові. Проект має бути надрукований. Проект не повинен перевищувати 5 сторінок формату А4. Відправити проект потрібно до 15 квітня на електронну адресу info@univerpl.com.ua.
  • Назва листа має бути “Моя Ідея Успішного Бізнесу” (“My Idea of Successful Business”). Ви повинні також вказати, чи зацікавлені Ви в здобутті 10% знижок на перший рік навчання в Університеті Вістула.
  • Не забудьте написати в листі ваше ім’я, домашню адресу і номер телефону, адресу електронної пошти, а також номер телефону і адресу школи.

Де дізнатися про результати конкурсу:
Результати конкурсу і імена переможців будуть оголошені на сайті університету www.vistula.edu.pl та на сайті Українсько-польського центру освіти www.univerpl.com.ua.

Ми бажаємо Вам успіху в конкурсі і будемо раді отримати ваші цікаві роботи!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію