Два роки з дня повномасштабного вторгнення - Univer PL

Два роки з дня повномасштабного вторгнення

Інші теми
Проголосуйте!
2 / 5

24 лютого 2022 року- дата, яка залишиться у пам’яті українців назавжди. Минуло вже два роки від моменту, коли російські окупанти повномасштабно вторглися на територію нашої держави. Два роки, коли вся Україна прокинулась від звуків вибухів і тривожних дзвінків рідних та близьких. 

Згадуючи,  той день, досі йдуть мурахи по шкірі…

Як змінилося життя людей? 

Життя людей виявилося настільки непередбачуваним і напруженим, що змушує кожного переосмислити свої цінності та пріоритети. Неминуче змінюються погляди, але залишається незмінною жага до життя та боротьба за свободу.

Попри важкі часи впродовж десяти років, українці не забувають мріяти. І єдина мрія на всіх — це Перемога та мирне небо. Ми віримо, що разом зможемо подолати всі труднощі та забезпечити світле майбутнє для нашої рідної України.

Як змінилося життя військових?
Особливо важко сьогодні саме Нашим Героям – нашим захисникам і захисницям, які працюють вдень і вночі, без вихідних. В боротьбі за мирне майбутнє вони віддають найцінніше — своє життя.

 Військові розділені з родинами, вони пропускають важливі події, такі як перші кроки своїх дітей чи народження онуків. 

Завдяки усім клієнтам, які обирають UniverPL, ми маємо можливість долучатися до найважливішої благодійної справи – допомагати захисникам України. Адже військовим, як ніколи важливо відчувати нашу підтримку.

2023 рік був дуже важким на полі бою. Тому ми намагалися якнайшвидше забезпечити наших захисників необхідним речами для виконання бойових завдань.

Мобільність на передовій — це один із ключових факторів успіху в боротьбі за безпеку та територіальну цілісність. Оскільки транспорт є важливим для виконання службових  обов’язків, ми докладали свої зусилля аби закуповувати та ремонтувати авто для наших військових.  

Дрони сьогодні відіграють неабияку роль для забезпечення безпеки та координації у важкодоступних місцях на фронті. Його технологічні можливості дозволяють отримати детальну інформацію про ситуацію без ризику для життя бійця. Тому 5 дронів перейшли в руки наших військових.

На фронті не менш важливим є збереження зв’язку та електроенергії, тому на запити від військових, були закуплені планшети, павербанки, старлінк та генератори.

Мова — також фронт, який ми підтримуємо. Адже це не лише інструмент спілкування, але і символ національної самосвідомості та незалежності народу.

Всеукраїнський Рух Єдині — проєкт освітньої та психологічної підтримки у переході на українську мову, який допоміг багатьом свідомим громадянам перейти на соловʼїну. А на початку 2024 року провів перше заняття з української мови для військових.  Мета такої практики полягає у тому, щоб вдосконалити мовні навички та розширити свій словниковий запас, не використовуючи російських слів.

Два роки після повномасштабного вторгнення показали, що сила українського народу в його єдності та вірі в краще майбутнє. Компанія UniverPL залишається не тільки надійним партнером у навчанні, а й є союзником у важкі часи, допомагаючи та підтримуючи нашу країну.

Разом до Перемоги!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію