Де зберігати речі на канікулах? - Univer PL

Де зберігати речі на канікулах?

Проголосуйте!
2 / 5

Канікули – час для відпочинку, подорожей та нових вражень. Але що робити зі своїми речами, коли потрібно залишити студентський гуртожиток або орендовану квартиру? 

Камери схову – це практичне рішення, яке стає все більш популярним серед студентів. Розглянемо детальніше, чому варто звернути увагу на цей варіант.

Що таке камери схову?

Камери схову – це спеціально обладнані приміщення або контейнери, призначені для тимчасового зберігання речей. Вони можуть бути розташовані як на вокзалах, в аэропортах, так і на окремих складах.

Основне призначення таких камер – забезпечити безпеку майна на час вашої відсутності.

Переваги використання камер схову для студентів

  • Камери схову забезпечують високий рівень безпеки для ваших речей. Вони обладнані системами відеоспостереження, охоронною сигналізацією та індивідуальними замками. Тому ризик крадіжки або пошкодження майна мінімізований.
  • Хоча оренда камери буде вимагати деяких витрат, але це в будь-якому випадку дешевше, ніж плата за зберігання речей у гуртожитку або у квартирі. Для прикладу, вартість квартири від 3000 злотих в місяць, а оренда камери – від 89 злотих. 

Плата може варіюватися в залежності від розміру камери, тривалості оренди та місця розташування сервісу. Але якщо ви скинетесь разом з другом, то вийде ще вигідніше. 

  • Для тих, хто має мало місця в гуртожитку, камери схову можуть стати у нагоді не лише під час канікул, а й допомогти звільнити простір від непотрібних речей у будь-який момент (наприклад, зимовий одяг чи спортивне спорядження)
  • Орендувати місце у камері схову можна онлайн. Однак, потрібно буде приїхати до офісу, щоб підписати контракт. 

Як обрати камеру схову?

  1. Обирайте камеру схову, яка розташована найближче до вашого університету або дому, аби не витрачати багато часу на дорогу.
  2. Переконайтеся, що камера схову має достатній розмір для всіх ваших речей. 
  3. Зверніть увагу на умови оренди, включаючи вартість, мінімальний термін оренди та можливість її продовження. Деякі компанії пропонують знижки або спеціальні пропозиції на тривале зберігання.

Як користуватись?
Людина, яка підписала договір і все оплатила, має доступ до своїх речей 24/7. Їй дають пін код до головних дверей та візочок, якщо потрібно перевезти речі.

Приклад камер схову у різних містах Польщі: 

Варшава

Вроцлав

Краків

Люблін

Щецин

Насолоджуйтеся канікулами без зайвих турбот!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію