Освітня розвідка: про що треба знати перед вступом до польського університету - Univer PL

Освітня розвідка: про що треба знати перед вступом до польського університету

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Навчання за кордоном — дуже відповідальна справа, що потребує ретельної підготовки. Адже дитина житиме в іншій країні, і батькам необхідно завчасно подбати про її комфортне перебування там.

Часто саме під час навчання в університеті діти вперше покидають батьківський дім та починають самостійне доросле життя.

Батькам не варто забувати, що декілька років за кордоном навчатиметься їхня дитина, а не вони. Тому дуже важливо усі рішення узгоджувати з майбутнім студентом та враховувати його думку та побажання.

Для того, аби навчання у Польщі було комфортним та результативним, потрібно відповідально віднестись до вибору:

Університету

Вибір навчального закладу — справа не з легких, адже Польща пропонує величезну кількість якісних та престижних ВУЗів. Однак, абітурієнту варто чітко визначитись із напрямком, який він планує вивчати. І вже відштовхуючись від цього, шукати навчальний заклад, де його викладають.

Міста

Іноді вирішальним для майбутнього студента стає не університет, а місто, в якому він знаходиться. Адже одні люди не уявляють своє життя без шумних мегаполісів, а інші — люблять розмірене життя в маленьких містечках. Тому варто заздалегідь поговорити з дитиною та вирішити, де їй буде найкомфортніше.

Де жити

Під час навчання студенти можуть жити в гуртожитку або в орендованій квартирі. Тут все індивідуально і залежить як від особистих уподобань, так і від фінансових можливостей.

Тому для того, аби забезпечити майбутньому студенту комфортне навчання в Польщі, необхідно підготуватись заздалегідь.  А ще краще — з’їздити у розвідку.

Ми переконані в тому, що краще один раз побачити, чим сто разів почути. Тому вже протягом 6-ти років організовуємо освітні тури до польських університетів. Це екскурсійні поїздки для потенційних абітурієнтів та їх батьків, під час яких вони мають змогу відвідати топові ВУЗи Польщі, гуртожитки, а також просто прогулятись вуличками польських міст.

Освітній тур триває шість днів, протягом яких його учасники відвідають університети в трьох польських містах — Любліні, Варшаві та Кракові. Загалом, вони ознайомляться з дев’ятьма навчальними закладами (по три в кожному місті).

Університети, які будуть відвідуватись під час туру:

Важливим є те, що екскурсії вузами відбудуться на офіційному рівні і їх проводитимуть представники від навчальних закладів. Тому учасники туру зможуть поспілкуватись з ними та поставити всі необхідні запитання щодо вступу та навчання.

Також абітурієнти та їх батьки матимуть змогу прогулятись університетами, подивитись навчальні аудиторії, спробувати їжу у студентській їдальні та поспілкуватися зі студентами.

Під час освітнього туру учасники туру зможуть відвідати державні та приватні гуртожитки, проінспектувати та порівняти їх умови проживання.

Одна з «родзинок» цієї поїздки — це екскурсії містами, під час яких учасники зможуть більше дізнатись про їх зручність та інфраструктуру. Наостанок батьки та діти матимуть вільний час для прогулянок та шопінгу.

Найближчий освітній тур відбудеться 23-28 березня. Маршрут: Львів- Люблін-Варшава-Краків-Львів. Їхатимуть двома комфортабельними автобусами.

Під час туру учасники ночуватимуть у 3-зіркових готелях у Варшаві та Любліні, і в 4-зірковому — у Кракові.

Вигідна пропозиція

Для тих, хто зареєструється на поїздку до 29 лютого, існує знижка — 265 євро з учасника замість 285.

У вартість послуг входить:

  • Запрошення на поїздку;
  • Підготовка повного пакета документів для перетину кордону;
  • Медичне страхування;
  • Перевезення комфортним автобусом;
  • Проживання в готелях;
  • Сніданки в готелях;
  • Екскурсії містами;
  • Послуги координатора;
  • Послуги професійного фотографа.

У вартість послуг лише не входять обіди та вечері.

Отже, навчання у Польщі — це двері у доросле життя для майбутнього студента. Тому краще заздалегідь дізнатись про те, що ховається  за тими дверима. І ми вам у цьому із задоволенням допоможемо.

Щоб дізнатись більше про освітні тури, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію