Cтипендії та знижки на навчання у польському вузі - Univer PL
Навчальний корпус Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

Cтипендії та знижки на навчання у польському вузі

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Університет Суспільно-Природничих Наук імені Вінцента Поля пропонує своїм абітурієнтам стипендії та численні знижки на 2021-2022-ий навчальний рік.

Університет Суспільно-Природничих Наук (WSSP) – це міжнародний приватний університет у Любліні, популярний серед іноземних студентів. Тут працюють досвідчені та кваліфіковані викладачі. Навчання відбувається польською та англійською мовами у сучасних аудиторіях та лабораторіях.

Університет має хорошу матеріально-технічну базу та сучасний підхід до навчання.

Ось список знижок та стипендій

  • 1. Абітурієнти, які  внесуть реєстраційний внесок до кінця липня, отримають знижку на навчання у сумі реєстраційного внеску.
  • 2.Абітурієнти, які мають атестат з відзнакою, отримають знижку на навчання протягом 2021-го року у розмірі 200 злотих.
  • 3.Абітурієнти, які надішлють документи достроково, отримають знижку на навчання у розмірі до 300 злотих протягом 2021-2022 -их років навчання. 
  • 4.Абітурієнти, які мають день народження під час реєстраційного періоду, отримають знижку на навчання у розмірі 200 злотих, що буде актуальною протягом 2021-2022-их років.
  • 5.Університет пропонує знижку на оплату за навчання за перший семестр 2021-2022-го навчального року для абітурієнтів, які планують вивчати туризм і рекреацію на магістратурі.
  • 6.Сімейну стипендію отримають абітурієнти, які навчатимуться в університеті разом зі своїми родичами. Якщо у WSSP вчаться ваші родичі, брати-сестри або чоловік-дружина, то ви після вступу у 2021-2022-ому навчальному році отримаєте стипендію у розмірі 30% від вартості навчання за один рік.
  • 7.Безкоштовний семестр навчання можуть отримати власники карти поляка.

 У навчальному 2021-2022-ому році абітурієнти, які вивчатимуть туризм та рекреацію на стаціонарному навчанні на бакалавраті, отримають стипендію у розмірі вартості навчання за ІІ семестр.

Університет оголосив свій перший конкурс для талановитих вступників. Завдяки ньому абітурієнтів звільнять від  оплати або частини оплати за навчання на 2-му семестрі у 2021-2022-му навчальному році.

Що треба для конкурсу:

  • середній бал атестату.
  • хороший рівень знання польської мови.
  • документи, що підтверджують спортивні, наукові, мистецькі або соціальні досягнення абітурієнта. Їх потрібно надіслати до кінця липня 2021-го року. 
  • кожному учаснику потрібно підготувати відео, пісню, презентацію, есе, вірш або малюнок на тему “Я обираю навчання у Польщі!». Останній термін надсилання матеріалів – кінець липня.

Для того, щоб отримати ці знижки та стипендії або взяти участь у конкурсі,  необхідно пройти співбесіду, підписати договір із компанією UniverPL та надати усі необхідні документи.

Для того, щоб дізнатись більше інформації, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію